Webáruház készítés ingyen - Boltaneten.hu  
Segítő, harmonizáló kézműves kristály ékszerek!
Bemutatkozás

Segítő/HARMONIZÁLÓ kristályok

HARMONIZÁLÁS:

A kristály (ásvány) segítheti az embert a testi- lelki-fizikai funkciók harmonizálásában, ha a szervezet kibillent az egyensúlyából, a harmonizáló rezgések segítik visszaállítani az optimális működését. Segíthet, ha az ember energiátlan, kedvetlen, fáradékony, testileg,- lelkileg beteg, párkapcsolati, tanulási gondokkal küszködik, félelmekkel, rossz, beidegződött szokásokkal küzd, vagy megrögzötten, hibásan gondolkodik.

Nem közvetlenül teszik rendbe a fizikai testet, hanem a mentális, érzelmi és energetikai szinten teremtenek harmóniát, egyensúlyt.

HATÁSA:

Hatása nem mindig érezhető azonnal, mindenkinél egyedi az az idő, amíg a kristály együtt tud rezegni az energiánkkal, de ahogy mi hatunk rá, ő is hat ránk, ez lehet hetek vagy hónapok is. De ha kitartóan viseled a kristálykarkötőt a hatása érezhetővé válik.

HASZNÁLATA:

Az aurán belül ajánlott hordani (kb. 40-60 cm-re) a nap 24 órájában. (Éjszaka párna alá vagy az éjjeliszekrényre célszerű elhelyezni.) Minél több időd töltesz vele, annál előbb érezheted jótékony hatását.

Egyszerre több kristályékszert hordhatunk magunkon, nem csökken a jótékony hatásuk.


Kovácsné Domine Betti

Okleveles Kristályprogramozó
A Boltaneten.hu ingyen webáruház szolgáltatás technikai hátterét a BITBULL Kft. biztosítja.
Amennyiben úgy gondolja, hogy a webáruház működése jogsértő, kérjük jelezze nekünk!